You are here:
Uitbreiding onderstation Barneveld
Back to overview

Uitbreiding onderstation Barneveld

Project op het lijf van JAZO geschreven

Om extra stroomcapaciteit te realiseren is het bestaande onderstation in Barneveld omgebouwd van 50/10kV naar 20/10kVRS capaciteit. Het onderstation werd in 2020 aan twee kanten uitgebreid met nieuwe energieverdeelstations. In opdracht van Hegeman Holding B.V. heeft JAZO de afscherming, toegang en ventilatie voor deze stations geleverd en gemonteerd. Een klus die ons op het lijf was geschreven. Lees maar mee!

Techniek laten functioneren waarvoor het bedoeld is. Dat kan alleen wanneer echt aan alles gedacht is. Het goed afschermen van technische ruimtes hoort daarbij. De deuren voor het onderstation zijn geleverd volgens de voorschriften van energiebedrijf Liander. En laten we daar bij JAZO nu alles van weten! Zo voorzagen we een aantal deuren van een explosiepaneel en/of veiligheidsventilatieroosters type HS-27R. En hebben een aantal deuren WK-2 inbraakwerende-voorzieningen en een demontabel-tussenkalf gekregen.

Samenwerking ten top

Het onderstation in Barneveld is de belichaming van een mooie samenwerking tussen meerdere partijen, waarbij rekening is gehouden met de laatste eisen van energiebedrijf Liander. Een project waar niet alleen de klant, maar ook wij trots op zijn!

Doet jouw bedrijf ook mee aan de tender van Liander? De producten die verwerkt zijn in dit project zijn volledig inzetbaar in de huidige Tender. De producten zijn als standaard product op onze webshop te bestellen. Bekijk de producten voor de Tender hier.

Involved persons

Please contact below with one of the persons who were leading in this project.

Robert Gruben
Robert Gruben
Business development manager
+31 (0) 6 534 20 113
Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11