You are here:
‘De webshop biedt veel voordelen voor onze klanten’
Back to overview

‘De webshop biedt veel voordelen voor onze klanten’

Sinds begin van dit jaar is de vernieuwde webshop van JAZO een feit. Een fijne, online omgeving waar wij niet alleen heel trots op zijn, maar die ook onze klanten waarderen. Binnen JAZO is Jaïr Lucas hét aanspreekpunt wanneer het gaat over de webshop. Hij vertelt met veel enthousiasme over zijn werkzaamheden én waarom de webshop voor klanten echt het verschil maakt. Lees maar mee!

Ben je op zoek naar een JAZO-product? Grote kans dat deze in de webshop te vinden én te bestellen is. Met bijna 500 producten in deze online omgeving – een aantal dat wekelijks groeit – maakt dat dit platform onmisbaar is. En heb je voor jouw bedrijf een specifiek product nodig? Ook Jair daarvan is het mogelijk deze producten of favorieten aan je eigen account toe te voegen. Jaïr, die zich dagelijks bezighoud met het optimaliseren van de webshop en het adviseren van klanten, legt het uit: “De afgelopen maanden merken we dat steeds meer klanten de webshop weten te vinden. Inmiddels zijn er al tachtig klanten die de voordelen ervan dagelijks ervaren. Dat is mooi om te zien. Het is ook echt een uitkomst, zeker wanneer je producten met vaste specificaties wilt bestellen. Bij de deuren en de roosters selecteer je bijvoorbeeld heel eenvoudig de gewenste maat en je krijgt direct een prijs te zien. Dat gaat dus heel wat sneller dan handmatig een offerte maken. Dan moeten er toch een aantal extra stappen gezet worden, zoals de behoefte van de klant in kaart brengen, een calculatie maken en wachten op een akkoord. Wanneer er online een bestelling wordt geplaatst wordt het proces versnelt en dat maakt het direct ook goedkoper.”  

Klantspecifieke producten

Maar dat is niet alles. “Er zijn ongeveer 200 producten in de webshop configureerbaar en dat aantal wordt steeds groter. Naast de afmetingen kun je daarvan ook het type beslag en de kleur aangeven. Daarnaast is het ook mogelijk dat er aan het account van een klant artikelen worden toegevoegd die specifiek voor die klant zijn ontwikkeld. Deze producten zijn dan ook alleen zichtbaar voor die klant en zijn door hen zo eenvoudig online te bestellen.”

Professionaliseren én optimaliseren

Jaïr is dagelijks bezig met het professionaliseren van de webshop en ziet daar echt een uitdaging in. Door zijn werkzaamheden is geen dag hetzelfde. “Ik voeg nieuwe artikelen toe aan de webshop, heb veel klantcontact en ben altijd op zoek naar feedback van zowel klanten als collega’s. Zo kan ik de webshop steeds verder optimaliseren. Zijn er klanten met specifieke wensen, dan help ik hen graag verder. Alles om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren”, vertelt Jaïr enthousiast.

Nog geen (webshop)klant van JAZO? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de voordelen zelf!

Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11