You are here:
JAZO voor betonbouwers

JAZO voor betonbouwers

ZEKERHEID VOOR AFSCHERMING, TOEGANG EN VENTILATIE VAN TECHNISCHE RUIMTES

Techniek laten functioneren waarvoor het bedoeld is. Zonder uitval en haperingen. Dat kan alleen wanneer echt aan alles gedacht is. Het goed afschermen van technische ruimtes – waarbij ook aan de ventilatie en brand- en inbraakwerendheid is gedacht - hoort daarbij. En laten we daar bij JAZO nu alles van weten, net als over de eisen van energiebedrijven. Sterker nog, wij verzorgen de complete afscherming, toegang en ventilatie van deze ruimten. Dat doen we door goed te adviseren en details niet uit het oog te verliezen. Daarbij produceren we alles in eigen huis. Alleen zo kan de techniek blijven draaien zoals bedacht.

  • Totaaloplossing: van pre-engineering tot montage
  • Standaard- en maatwerkproducten
  • Sneller en goedkoper bestellen via onze webshop
  • Voor elke technische ruimte de juiste deur, ventilatierooster en bijbehorende producten
  • Altijd voldoen aan de eisen van energiebedrijven
  • 10 jaar garantie op de functionaliteiten van onze producten
  • Advies op maat met persoonlijke begeleiding

NEEM CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS

Onze toepassingen voor compactstations

Transformatorhuisjes, traforuimtes of gasverdeelstations. Vandaag de dag zie je deze steeds meer in het straatbeeld terug. Stuk voor stuk ruimtes met een functionele waarde, waarbij ventilatie, brandwerendheid en inbraakwerendheid een grote rol spelen. Daarom werken wij bij het leveren van ventilatieroosters en deuren nauw samen met onze klant. Met onze toepassingen voor compactstations weet je zeker dat je voldoet aan de gestelde eisen met de juiste certificeringen

Wij hebben toepassingen voor compactstations, betreedbare en niet betreedbare ruimtes. Ben je als betonbouwer geïnteresseerd in het bouwen van compactstations of ben je hier al actief mee bezig? Dan denken wij graag met je mee! Want door slim te standaardiseren, ontwikkelen we met een compace productvariatie, een enorme verscheidenheid aan type stations. 

Voorkom uitval van een traforuimte

Het goed afschermen van een technische ruimte is heel belangrijk, want alleen dán kan de techniek goed zijn werk doen. Bij JAZO begrijpen wij dat. Daarom garanderen wij met onze producten een stabiele technische omgeving. Duurzaamheid en circulariteit staan voorop,  waardoor je profiteert van een lange levensduur van onze producten. Het voordeel? Minder onderhoud en logistieke bewegingen bij bijvoorbeeld een trafohuisje. En dat ook nog eens met tien jaar garantie op de functionaliteit van onze producten.

Altijd voldoen aan de eisen van energiebedrijven – kwaliteit verzekerd

Wij ontwikkelen al meer dan 60 jaar specifieke oplossingen voor de technische ruimtes van energiebedrijven. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk in het zelf ontwikkelen, produceren en monteren van afscherming, toegang en ventilatie van technische ruimten. Zo hebben we voor elke situatie een passende deur of ventilatierooster die voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Door de samenwerkingen met energiebedrijven weten we precies wat de eisen zijn en beschikken wij over alle benodigde certificeringen. Zo weet je zeker dat jouw project voldoet aan de gestelde eisen voor bijvoorbeeld brandwerendheid en inbraakwerendheid.

Bestel jouw gestandaardiseerde producten goedkoper en sneller via de webshop

Maatwerk én voldoen aan de eisen van de energiemaatschappij; doordat wij zelf ontwerpen, produceren en monteren draaien we daar bij JAZO onze hand niet voor om. Maar, kunnen we standaardiseren dan kiezen we liever daar voor. Zo kunnen we de investering laaghouden én echt meters maken voor de energietransitie. Wil je de producten snel én goedkoop bestellen? Maak dan gebruik van onze webshop! Een handige tool waarin je in jouw account al jouw bestellingen terugziet en calculaties kunt opslaan. Maar dat is niet alles. Bestellingen via de webshop leveren we ook sneller uit. Genoeg voordelen voor jou dus!

Advies op maat voor jouw project

 

            Verzekerd van de juiste tekening

            Verzekerd van de benodigde certificering

            Advies op maat van één van onze specialisten

Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11