You are here:
Amsterdam Oosterdokeiland
Back to overview

Amsterdam Oosterdokeiland

Op het Oosterdokseiland (ODE) in het hart van Amsterdam, direct naast het Centraal Station, is een nieuw stuk binnenstad gecreëerd. Een gebied met hoogwaardige en moderne architectuur. ODE geeft nieuw elan aan wonen, werken, cultuur, winkelen en verblijven op een prachtige plek in hartje Amsterdam. Zo is er ook de elfde Saturn-vestiging van Nederland gevestigd, welke wordt gepresenteerd als een ‘flagshipstore’. Net als bij meerdere gebouwen op het ODE zijn ook hier verschillende JAZO puien in verwerkt.

Ontwerp

Op het eerste gezicht lijken de geleverde JAZO HS-50 puien relatief simpel. Dat is ook direct de kracht van de JAZO producten. Aan de binnenzijde wordt direct duidelijk dat de puien alles behalve simpel zijn. In de puien zijn ventilatieschachten, paniekopeners, sleutelkommen met handgrepen en noodstroom kabeldoorvoeren meegenomen. Naast de toegangsdeur is een kastdeur opgenomen voor toegang tot de openbare verlichting. Door de netto doorlaat van 50% op de ventilerende delen wordt er aan de eisen van de architect voldaan.

Uitvoering

De aannemer wordt op het moment van de aanvraag al ontzorgt doordat JAZO vanaf de eerste offerte volledig aanbiedt volgens de eisen van het energiebedrijf. JAZO is continue op de hoogte van de laatste regel- en wetgeving omtrent toegang en ventilatie van nutsruimtes.

Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11