You are here:
.NET developer

.NET developer

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Ruimte voor je eigen ontwikkeling. Een werkgever die niet boven je staat, maar naast je. 100 gedreven collega’s die stuk voor stuk passie hebben voor techniek. Hun enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Jaarlijks de leukste uitjes bedacht door de personeelsvereniging. Vrijdagmiddagborrels. Een familiebedrijf waarvoor jouw familie nét zo belangrijk is. 

Dát kan alleen maar JAZO zijn!

WIJ ZOEKEN EEN .NET DEVELOPER

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als .NET developer of een soortgelijke functie en bent op zoek naar een baan waar jouw inzet en zelfstandigheid gezien en gestimuleerd worden? Dan ben je bij JAZO aan het juiste adres! Je hebt kennis en ervaring met .NET, C#, MS SQL Server en Web Services en krijgt energie van het bedenken van hoogwaardige oplossingen. Gaat dit over jou? Lees dan snel verder!

WAAR GA JE WERKEN?

man-g70ebb32bd_1920

JAZO Zevenaar bv heeft haar productieproces al een aantal jaren volledig gedigitaliseerd. De software die hiervoor gebruikt wordt is in eigen huis ontwikkeld. Inmiddels zijn wij toe aan een nieuwe stap in de evolutie van deze software om in te kunnen spelen op diverse veranderingen om ons heen. Jij bent daarbij als .NET developer van onschatbare waarde.

Daarnaast hebben we nog meer wilde ideeën om van dit pakket een platform te maken voor andere (productie) bedrijven. We zijn daarom ook op zoek naar iemand die mee kan gaan in onze gedachten en deze kan vertalen naar hoogwaardige modulaire web based software. Je zal werken met o.a. .NET, Javascript, C# en MS SQL Server.

Binnen JAZO ligt een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie op jou te wachten!

TEAM

Je zult aansluiten bij een hecht ICT-team bestaande uit 3 personen. Jullie delen samen een kantoor wat enorm gezellig is met een flinke dosis humor.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?

Want wij zijn helemaal klaar voor jou! Beschik je over de kennis en ervaring van .NET, C#, MS SQL Server en Web Services dan zijn we nóg sneller overtuigd van jouw kunnen. Zeker wanneer je daarbij ook een sterk analytisch en creatief denkvermogen hebt met een flexibele instelling. Heb jij alle kwaliteiten die wij zoeken? Dan ontvang je na je proeftijd een bonus van maar liefst €1.000,- bruto.

WIJ BIEDEN JOU...

Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (aangesloten bij CAO-metaal) bestaande o.a. uit: 

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • diverse mogelijkheden voor opleidingen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • pensioenregeling;
  • 12 maanden contract;
  • vers fruit in onze kantine;
  • Thuiswerk mogelijkheden;
  • Gezellige vrijdagmiddag afsluiting.

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? René Rakitow, manager ICT, geeft je graag antwoorden. Je kunt hem bereiken via: r. rakitow@jazo.com, 0316 592911

Jouw CV en motivatie mag gestuurd worden naar onze afdeling Personeelszaken, pz@jazo.com

Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11